Научи отговораХороскоп за 29 май 2022
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес не се залавяйте с краткосрочни проекти, има голяма вероятност да попаднете на нечестни партньори. Преговорете пак, дали не изпускате нещо.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Какво е неделята? Ден за почивка, ден за радост и вдъхновение. Светете, огрявайте света. А който не Ви одобрява, това си е негов проблем, а не Ваш, нали? В крайна сметка това говори какъв е той, а не какви сте Вие ;)
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ще имате нужда да Ви похвалят, да Ви оценят, да Ви покажат милото си отношение. И тогава ще сте способни на невероятни неща. Идиличен ден, намерете време и да подишате чист въздух, и да се покажете на Слънцето.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Има неща, които могат да направят деня Ви по-добър. Интересните идеи са едно от тях. Просто експериментирайте, направете нещо различно и се радвайте на живота.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще имате изключително остър нюх към стойностните неща и дори ще успявате да променяте ценностите и на другите. Може би добър политик ще излезе от Вас.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Настроенията ще са водещата сила днес. Опитайте да ги контролирате, не позволявайте Вие да сте водените. Необходимостта от признание ще Ви прави търпеливи и ще възмущавате, ако усилията Ви се окажат напразни. Може би най-напред сами трябва да си дадете признание.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще сте малко несигурни в себе си, макар че ще ви се иска да действате. Ако ви е възможно, отделете този ден лично за себе си. Релаксирайте, медитирайте, мечтайте, повярвайте си.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят може да започне с нещо неочаквано, бъдете готови за решителни действия. Хубав момент да упражните контрол над емоциите си. Най-важното е каквото и да става, да не се отдавате на страховете си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Цел и резултат, идея и действие. Понякога нещата са толкова прости, само трябва да предприемете нещо. А Вие не сте от тези, които отлагат, само не действайте импулсивно.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес пред вас се откриват широки перспективи. Идеален ден за реализация на желания, така че смело си пожелавайте и чакайте знак от съдбата.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ако чувствате вина във връзка със скорошни събития, днес е подходящия момент да се извините. Ще видите колко ще ви олекне на душата.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Емоциите ще кипят у Вас, но това едва ли ще се забелязва на повърхността. Изключителни професионалисти, с чувство за справедливост и усет към детайла, всеки бисе гордял да Ви има в екипа си. Вие сте този, който избира.
Хороскопи от astro5.net


Powered by: WebMaster Ltd. Design by: Gabriela Milanova
Пишете ни на: contact@oracul.bg