Научи отговораХороскоп за 12 април 2021
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Обещаваща седмица, много нови неща Ви очакват. Ден за планиране и фокусиране, дайте си сметка какво точно искате и ... Имайте търпение.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Не се впускайте в обсъждания и философски спорове. По-добре потърсете начин да балансирате желанията си, попитайте себе си, притихнете, най-добрите и най-правилни отговори савътре във Вас.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Един ден за мечтаене, за срещи с приятели и за намиране на вътрешната радост. Променете гледната точка към света, променете живота си, всичко започва отвътре навън.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Настроенията Ви ще са доста променливи, нещо което ще Ви е трудно сами да си обясните. Най-важното е да сте наясно с целите си и да не позволявате на страховете да вземат връх, Вие сте много повече от тях и сте силни, не го забравяйте.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще успеете да прекарате един приятен празник, макар и с не особено забележителен. Взаимоотношенията ви с околните ще са приятни. Домът ви може да стане място за събирания на приятели, за разговори и обсъждания.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще трябва да изпълните някои семейни задължения, като част от тях няма да са ви особено приятни. Избягвайте споровете, особено на политически теми, само ще ви раздразнят.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ден, който да посветите на другите, на онези,които обичате и на онези, които Ви дразнят. Приемете и едните, и другите и останете себе си.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Тревогата се поражда вътре в нас поради страх или пъ неизвестност. НО в такива моменти се сетете, че и изцелението е в нас, само трябва да променим гледната си точка. А Вие го можете, нали?
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес е ден за споделяне на радостта. Не бъдете прекалено критични към себе си и позволете на околните да ви засвидетелстват добрите си чувства. Не са изключени някои спорове и обиди, но не си ги слагайте на сърце, протете и продължете.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Съчетайте полезното с приятното, само си го поставете за цел и нищо не може да Ви спре. Силата е във Вас, само я събудете.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Забързан ден, в който може да срещнете интересни хора и да научите още по-интересни неща. Бъдете отворени за новото.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Доверете се на интуицията си, тя няма да Ви подведе. Колкото и объркано да изглежда всичко, винаги има изход, макар той да не съвпада с очаквания.
Хороскопи от astro5.net


Powered by: WebMaster Ltd. Design by: Gabriela Milanova
Пишете ни на: contact@oracul.bg