Научи отговораХороскоп за 09 август 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Подходящ ден да поговорите с човека до вас, да потърсите заедно нещата, които застават между вас и да се опитате да ги преодолеете. Мистичен ден, но пък пълен с впечатления.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес от огромно значение е да получите удовлетвореност от нещата, които правите. А понеже е неделя, това няма да е особено трудно да го направите, но ще се наложи да се потрудите затова.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Сънищата и пророчествата днес ще са измамни и лъжливи. Доверявайте се най-вече на разума си и на това, което виждате. Ден най-вече за разходки със семейството или пък за поход по магазините.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще се усещате леко напрежение и то заради неща, които не зависят от вас. Опитайте да овладеете емоцията, така или иначе не може да промените обстоятелствата, не ви остава друго освен да ги приемете.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес трябва да си дадете сметка, че приемането или отхвърлянето на нещо в живота е свързано с някои морални норми, които е важно да спазвате поне пред самите себе си.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ден само за пътешествия, пикници и всякакви други подобни, които ще ви накарат да усетите не само близостта с природата, но и с хората около вас. Определено ден - подарък от съдбата за вас.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Животът ще ви предостави доста възможности и ще трябва да решите какво точно искате. Определено няма да ви е леко, но изборът е ваш и никой не може да реши вместо вас.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Определено не е ден за решаване на любовни проблеми, със сигурност ще решите неща, за което после ще съжалявате. Затова пък ще имате шанс да реализирате една своя отдавнашна мечта.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Не си създавайте сами проблеми, които нямат нищо общо с действителността. Издигате бариери между себе си и света, които просто затрудняват общуването ви и за нищо друго не биха ви послужили.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ден само за пътешествия, пикници и всякакви други подобни, които ще ви накарат да усетите не само близостта с природата, но и с хората около вас. Определено ден - подарък от съдбата за вас.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Отърсете се от онези мисли, които ви карат да се потискате и да сте нещастни. Огледайте се - лято е, животът тече, трябва ли да се тормозите с неприятни мисли?
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Опитайте да се отървете от натрапчивите състояния и мисли. Преосмислете контактите си. Ден за разчистване и реорганизация на съществуващия ред. Определено няма да ви е лесно, но пък си струва труда.
Хороскопи от astro5.net


Powered by: WebMaster Ltd. Design by: Gabriela Milanova
Пишете ни на: contact@oracul.bg